![placki placki](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2015/08/placki-2-1024x683.jpg)
![placki placki](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2015/08/placki-2-1024x683.jpg)
Sprawdź bardzo prosty przepis na pyszne placki bananowo-borówkowe.
Składniki:
- banany
- jaja
- cynamon
- ziarno konopi
- borówki
Miksujemy banany, jaja i cynamon. Dodajemy konopie i borówki. Smażymy na maśle klarowanym.
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/05/placki.jpg)
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/05/placki.jpg)
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/05/placki.jpg)
To może Cię zainteresować:
Autor
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/11/Iwona-Wierzbicka-avatar-ajwendieta-pl-150x150.jpg)
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/11/Iwona-Wierzbicka-avatar-ajwendieta-pl-150x150.jpg)
Iwona Wierzbicka
Sprawdź bardzo prosty przepis na pyszne placki bananowo-borówkowe.
Składniki:
- banany
- jaja
- cynamon
- ziarno konopi
- borówki
Miksujemy banany, jaja i cynamon. Dodajemy konopie i borówki. Smażymy na maśle klarowanym.
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/05/placki.jpg)
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/05/placki.jpg)
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/05/placki.jpg)
To może Cię zainteresować:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Jak obierać szparagi?
W Polsce najwięcej szparagów uprawia się w Wielkopolsce i są tam najsmaczniejsze. Ma to związek z tym, że w tamtym regionie jest piaszczysta ziemia, a taką właśnie uwielbiają te warzywa. Niestety, jednak to nie Poznaniacy…
WIĘCEJ >Jak zrobić sos do sałatki?
Gotowanie z amatorami to dla naszego mistrza kuchni sama przyjemność. W naszej Szkole Gotowania mamy motto " GOTOWANIE TO JEDNA WIELKA ZABAWA!" Zobaczcie jak bawił się nasz praktykant Przemek, podczas wspólnego gotowania z Pawłem, gdy
WIĘCEJ >Comfort food a dieta
Trudno jednoznacznie określić, czym jest comfort food. Najprościej mówiąc, jest to jedzenie, które otula smakiem, kojarzy nam się z beztroskim czasem, spotkaniami z najbliższymi, chwilami spędzonymi w ulubionym miejscu. To danie, które przywołuje jakieś dobre…
WIĘCEJ >Jak zrobić ryż z kalafiora?
Ryż z kalafiora? A co to właściwie jest? Jak to przyrządzić? Zapraszamy na materiał kręcony prosto z Kuchni Ajwen. Jak zrobić „ryż” z kalafiora? Czas wykonania: około 30 minut Potrzebny sprzęt: blender (najlepiej z dodatkową…
WIĘCEJ >