Agrest
Agrest
Przygotowanie
- Agrest umyć pod bieżącą wodą
- Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła
Uwagi
Możesz spożyć agrest w takiej postaci lub np. jako dodatek do koktajlów lub owocowych sałatek.
Autor
Lista składników
- 200 g agrestu
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Makaron karbowany z cukinii z szparagami i brokułami
Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy przez 2 min Szparagi i brokuł dzielimy na małe kawałki i dodajemy na patelnię Cukinię kroimy nożem karbowanym w plastry a…
WIĘCEJ >Żeberka z wolnowaru
Czosnek obrać i pokroić w paski/piórka. Pietruszkę pokroić w plastry. Żeberka pokroić tak, żeby były po dwie kosteczki w każdym kawałku, posolić. Rozgrzać na kuchence dużą patelnię, na gorącą patelnię wrzucić mięso, delikatnie obsmażyć po 3…
WIĘCEJ >Chrzanowa zupa krem
Warzywa korzeniowe myjemy, obieramy i kroimy w drobną kostkę Pokrojony świeży chrzan płuczemy w ciepłej wodzie, zmieniając ją trzy razy Pora kroimy w plastry, czosnek obieramy Wszystkie warzywa wrzucamy do garnka i zalewamy ciepłym bulionem…
WIĘCEJ >