Agrest
Agrest
Przygotowanie
- Agrest umyć pod bieżącą wodą
- Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła
Autor
Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy
Lista składników
- 200 g agrestu
Potrzebny sprzęt
Sitko
Podobne tematy
Dorsz zapiekany w pomidorami z tymiankiem, młodą kapustą ze skwarkami
Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni Rybę solimy i pieprzymy Na blaszkę lub naczynie żaroodporne dajemy łyżkę masła Kładziemy rybę, a na (…)
WIĘCEJ >Filet z perliczki z purée marchewkowo – estragonowym i sosem z suszonych grzybów
Purée Obieramy marchew i ziemniaka Kroimy w kostkę, zalewamy gorącą wodą Lekko solimy Gotujemy 20 min Odlewamy wodę/cedzimy Na czystej (…)
WIĘCEJ >Zupa grzybowa (wegańska/wegetariańska)
Obieramy cebulę i czosnek, kroimy w kostkę Grzyby oczyszczamy (lub rozmrażamy), kroimy w kawałki W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę (…)
WIĘCEJ >Chleb ziemniaczany
Ziemniaki obrać, ugotować i przełożyć na sito Drożdże pokruszyć do jakiejś miseczki, dodać miód i zamieszać, aż się drożdże rozpuszczą (…)
WIĘCEJ >