Bułka żytnia z letnimi warzywami
					Bułka żytnia z letnimi warzywami
Przygotowanie
- Ogórka obieramy i kroimy w plastry
 - Rzodkiewkę kroimy w plastry
 - Bułkę kroimy na pół i obie połówki smarujemy tłuszczem
 - Wszystkie warzywa nakładamy na jedną połówkę bułki, posypujemy przyprawami i nakładamy drugą połówkę bułki
 
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Bułka żytnia (90 g)
 - Ogórek gruntowy (35 g)
 - Rzodkiewka (30 g)
 - Masło (15 g)
 - Sałata masłowa (10 g)
 - Koper (świeży) (6 g)
 - Sól kłodawska (0.5 g)
 - Pieprz czarny (0.5 g)
 
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.











					
					
