fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Czereśnie

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c665-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Czereśnie

Przygotowanie

  • Czereśnie umyć pod bieżące wodą
  • Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojej aktualnej diety oraz nietolerancji.

Uwagi

Spójrz do powiązanych przepisów, by zainspirować się ciekawymi pomysłami na wykorzystanie czereśni.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 200 g czereśni

Potrzebny sprzęt

Sitko

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Wątróbka z kurkami

Kurki płuczemy, obcinamy nóżki i podduszamy z cebulką na połowie smalcu gęsiego. Ściągamy z ognia kiedy cebulka się zeszkli. Wątróbkę dokładnie myjemy, oczyszczamy z błonek i kroimy na kawałki. Dusimy na drugiej połowie smalcu około…

WIĘCEJ >

Pulpeciki z sarny w warzywach

Pulpeciki Mięso mielmy w maszynce do mięsa na standardowym sitku Dodajemy jajko Lekko solimy, pieprzymy i dodajemy majeranek Dokładnie mieszamy Formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego Bulion/rosół wlewamy do garnka i doprowadzamy do wrzenia Na gorący…

WIĘCEJ >

Kokosowa tarta malinowa

Masa malinowa: Maliny wkładamy do garnka i zaczynamy pomału gotować Dodajemy miód Zagotowujemy maliny i wyłączamy palnik Żelatynę wsypujemy do małej miseczki/szklaneczki i zalewamy 50 ml zimnej wody Mieszamy aż żelatyna się równo wymiesza. Odstawiamy na 2…

WIĘCEJ >

Zrazy wołowe z cukinią

Cukinię kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło. Obsmażamy cukinię z koperkiem przez 2 minuty. Płaty wołowiny rozkładamy na talerzu, wypełniamy cukiniowym farszem i zawijamy. Zrazy układamy w misie wolnowaru i zalewamy przecierem pomidorowym rozcieńczonym z…

WIĘCEJ >