Jogurtowa polewa
Jogurtowa polewa
Przygotowanie
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia polewy.
Autor
Lista składników
- Jogurt naturalny (250 g)
- Cukier trzcinowy (15 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Sos paprykowy
Paprykę kroimy w małą kostkę, przekładamy do wysokiego naczynia, zalewamy wodą, oliwą, sokiem z cytryny i miksujemy blenderem na gładką masę. Następnie dodajemy obie mąki i miksujemy jeszcze przez chwilę. Przelewamy masę do garnka przez gęste…
WIĘCEJ >Migdałowy dodatek do ziemniaków
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 160 st. C Tłuszcz wylewamy na blachę do pieczenia i równomiernie rozprowadzamy Orzechy mieszamy z przyprawami i równomiernie rozsypujemy po tłuszczu Blachę wkładamy do piekarnika i prażymy przez ok. 20 minut,…
WIĘCEJ >Szybki sos diabelski
Grill w piekarniku rozgrzewamy na pełną moc Blachę wykładamy folią aluminiową Na folii kładziemy cebulki, obrany czosnek i chili, po czym wkładamy blachę do piekarnika i podpiekamy wszystko na brązowo Blachę wyciągamy z piekarnika i…
WIĘCEJ >Tradycyjny dressing do sałatki cezara
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i wrzucamy do rondla Dodajemy żółtka jaj, ocet, musztardę oraz sos Worcestershire i podgrzewamy na małym ogniu przez ok. 5 minut, cały czas mieszając Następnie ściągamy rondel z kuchenki i…
WIĘCEJ >