fbpx
logo
Szukaj
open close

Jogurtowa polewa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c905f3d77-f2f0-4fec-b2af-d464b2b157ac
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Jogurtowa polewa

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia polewy.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jogurt naturalny (250 g)
  • Cukier trzcinowy (15 g)

Potrzebny sprzęt

Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Sos paprykowy

Paprykę kroimy w małą kostkę, przekładamy do wysokiego naczynia, zalewamy wodą, oliwą, sokiem z cytryny i miksujemy blenderem na gładką masę. Następnie dodajemy obie mąki i miksujemy jeszcze przez chwilę. Przelewamy masę do garnka przez gęste…

WIĘCEJ >

Migdałowy dodatek do ziemniaków

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 160 st. C Tłuszcz wylewamy na blachę do pieczenia i równomiernie rozprowadzamy Orzechy mieszamy z przyprawami i równomiernie rozsypujemy po tłuszczu Blachę wkładamy do piekarnika i prażymy przez ok. 20 minut,…

WIĘCEJ >

Szybki sos diabelski

Grill w piekarniku rozgrzewamy na pełną moc Blachę wykładamy folią aluminiową Na folii kładziemy cebulki, obrany czosnek i chili, po czym wkładamy blachę do piekarnika i podpiekamy wszystko na brązowo Blachę wyciągamy z piekarnika i…

WIĘCEJ >

Tradycyjny dressing do sałatki cezara

Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i wrzucamy do rondla Dodajemy żółtka jaj, ocet, musztardę oraz sos Worcestershire i podgrzewamy na małym ogniu przez ok. 5 minut, cały czas mieszając Następnie ściągamy rondel z kuchenki i…

WIĘCEJ >