fbpx
logo
Szukaj
open close

Polewa klonowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbbfb55bf-3418-4d0f-b296-de16cacabd7a
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Polewa klonowa

Przygotowanie

  • Tłuszcz powinien być miękki
  • Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą konsystencję

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia polewy.

Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 14
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Cukier puder (510 g)
  • Syrop klonowy (150 g)
  • Masło (80 g)

Potrzebny sprzęt

Robot kuchenny

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Chrupiące paluszki czosnkowe

Do miski wsypujemy mąkę (żytnią), dolewamy letnią wodę i dokładnie mieszamy do momentu, aż powstanie miękkie ciasto Stolnicę podsypujemy mąką (pszenną), wykładamy na nią powstałe ciasto i zagniatamy przez ok. 5 minut (do momentu, aż…

WIĘCEJ >

Sałatka z grzankami i ziarnami

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Czosnek obieramy i drobno siekamy Z chleba odcinamy skórkę i kroimy chleb w kostkę o wielkości ok. 1 cm Do miski wlewamy 1/3 tłuszczu, dodajemy czosnek, kostki chleba,…

WIĘCEJ >

Brukselka duszona z wędzonką

Cebulę i czosnek obrać, pokroić w kostkę Pora przekroić wzdłuż, wypłukać i pokroić w półksiężyce Boczek i szynkę pokroić w kostkę Rozgrzewamy suchą patelnię i dodajemy boczek Po chwili dodajemy cebulę, czosnek i pora Podsmażamy…

WIĘCEJ >

Purée z bulw manioka + mieszanka dozwolonych warzyw

Bulwy należy obrać i pokroić w dużą kostkę. Ugotować maniok do miękkości w osolonej wodzie (10-15 minut). Dokładnie odcedzić, ugnieść tłuczkiem i odstawić na 10 min. Na patelni rozgrzać olej kokosowy dodać kmin, następnie curry…

WIĘCEJ >