fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Kanapka ze śledziem wędzonym i brzoskwinią na spodzie koperkowym

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ceb392f90-3f25-4f33-96e1-277941590e03
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Kanapka ze śledziem wędzonym i brzoskwinią na spodzie koperkowym

Przygotowanie

  • Do miski wkładamy tłuszcz
  • Koperek drobno siekamy, dodajemy do miski z tłuszczem i całość dokładnie ugniatamy
  • Kanapkę smarujemy tłuszczem z koperkiem
  • Brzoskwinię kroimy na ćwiartki (pestkę usuwamy)
  • Na kanapkę nakładamy brzoskwinię oraz śledzia i posypujemy przyprawami

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia kanapek.

Autor

Iwona Wierzbicka
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 7
Porcje: 1
Trudność: Średni

Lista składników

  • Śledź wędzony (40 g)
  • Chleb pytlowy (żytni na zakwasie) (35 g)
  • Brzoskwinia (20 g)
  • Prawdziwe masło (15 g)
  • Koper (świeży) (6 g)
  • Sól kłodawska (0.5 g)
  • Pieprz czarny (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Miska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Bomba składników aktywnych

Wszystkie składniki miksujemy

WIĘCEJ >

Naleśniki dyniowe

Miksujemy mleko z jajkami, stopniowo dodając mąkę. Dolewamy olej i puree z dyni oraz cukier albo sól (w zależności od farszu do naleśników). Naleśniki smażymy z obu stron bez użycia oleju do smażenia.

WIĘCEJ >

Koktajl mango

Mango i banana obieramy ze skóry i kroimy na drobne kawałki Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach Wszystkie składniki wkładamy do blendera kielichowego

WIĘCEJ >

Komosanka z mlekiem roślinnym i orzechami włoskimi

Komosę gotujemy we wrzącej wodzie przez ok. 15 minut (lub wg instrukcji na opakowaniu), co jakiś czas mieszając Następnie dolewamy mleko i mieszamy Orzechy drobno siekamy Komosankę przenosimy do miski i posypujemy orzechami

WIĘCEJ >