fbpx
Szukaj
open close

Lemoniada malinowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85eb51e2-e070-450e-a884-184d6af8e551
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Lemoniada malinowa

Przygotowanie

  • Miód rozpuszczamy w małej ilości ciepłej wody
  • Wszystkie składniki razem blendujemy
  • Następnie przelewamy lemoniadę przez sitko

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia lemoniady.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda (530 ml)
  • Miód lipowy (48 g)
  • Malina (35 g)
  • Sok z cytryny (bio) (24 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Miska, Sitko

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Orzeźwiająca lemoniada

Cytryny obieramy obieraczką do warzyw (tak, aby ze skórką zdjąć jak najmniej białego włókna) Skórki przenosimy do rondla, dolewamy wodę (…)

WIĘCEJ >

Lemoniada bazyliowa

Jedną szklankę wody podgrzewamy i w niej rozpuszczamy cukier. Taki syrop odstawiamy, żeby się ostudził. Następnie blendujemy wszystkie składniki i (…)

WIĘCEJ >