fbpx
logo
Szukaj
open close

Lemoniada malinowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85eb51e2-e070-450e-a884-184d6af8e551
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Lemoniada malinowa

Przygotowanie

  • Miód rozpuszczamy w małej ilości ciepłej wody
  • Wszystkie składniki razem blendujemy
  • Następnie przelewamy lemoniadę przez sitko

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia lemoniady.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda (530 ml)
  • Miód lipowy (48 g)
  • Malina (35 g)
  • Sok z cytryny (bio) (24 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Miska, Sitko

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Zapiekane warzywa

Wszystkie warzywa kroimy według uznania i przyprawiamy czym uważamy lub mamy ochotę . Następnie polewamy olejem kokosowym i przekładamy do naczynia żaroodpornego, mieszamy i wkładamy do nagrzanego piekarnika na około 1 godzinę. Po tym czasie wyjmujemy, a przed…

WIĘCEJ >

Żeberka z grilla w syropie klonowym

Czosnek obieramy, drobno siekamy i wrzucamy do miski Do miski dodajemy pozostałe składniki (poza żeberkami) i całość dokładnie mieszamy Płaty żeber kroimy na pojedyncze żeberka, wkładamy do miski z marynatą i całość dokładnie mieszamy, tak…

WIĘCEJ >

Smoothie z bananem, gruszką i szpinakiem

Blendujemy ½ banana, ¾ gruszki, szpinak z sokiem z limonki/cytryny Koktajl przelewamy do miseczki i dekorujemy suszoną morwą, ziarnami sezamu, resztą banana i gruszki (pokrojonych w kostki lub plasterki)

WIĘCEJ >

Koktajl „bomba witaminowa” z burakiem

Wszystkie warzywa i owoce obieramy i kroimy na kawałki (poza pomarańczą) Pomarańczę kroimy na pół i wyciskamy z niej sok Pozostałe warzywa i owoce wrzucamy do sokowirówki i wyciskamy z nich sok Dodajemy sok z…

WIĘCEJ >