Mięsna kostka „rubika”
Mięsna kostka „rubika”
Przygotowanie
- Salceson, szynkę i marchew kroimy w kostkę około 1 cm
- Układamy na zmianę, żeby otrzymać „kostkę Rubika”
- Na talerzu obok kostki kładziemy roszponkę i rukolę
- Dodajemy pomidorki przekrojone na połówki
- Polewamy sosem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy wszystkie składniki tego przepisu odpowiadają Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia sosów vinaigrette.
Autor
Lista składników
- Szynka wieprzowa wędzona (100 g)
- Salceson czarny wieprzowy (100 g)
- Pomidor koktajlowy (60 g)
- Marchew (45 g)
- Sos vinaigrette (30 g)
- Sałata roszponka (25 g)
- Rukola (20 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.