fbpx
logo
Szukaj
open close

Migdały

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c707-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Migdały

Przygotowanie

  • Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Migdał (30 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Bataty – alternatywa dla ziemniaków

Bataty są nie tylko smaczne, lecz także odżywcze i wszechstronne w kuchni. To świetna alternatywa dla ziemniaków – porównaniu do (…)

WIĘCEJ >

Jak schudnąć bez diety? Wypróbuj te 3 proste sposoby

Temat odchudzania spędza ci sen z powiek? Głowisz się nad tym, jak schudnąć, stosujesz różne diety i robisz wszystko, co (…)

WIĘCEJ >

Gojnik – co to jest i na co pomaga?

Gojnik (łac. sideritis) to rodzaj roślin z rodziny jasnotowatych. Jest znany z różnych gatunków występujących w basenie Morza Śródziemnego oraz (…)

WIĘCEJ >

Cynk w diecie – dlaczego jest ważny?

Cynk to pierwiastek śladowy, który może wydawać się niewielkim graczem w kontekście diety, ale jego rola w zdrowiu jest nieoceniona. (…)

WIĘCEJ >

Jarmuż – 10 powodów, dlaczego warto go jeść

Jarmuż (Brassica oleracea var. acephala) to warzywo liściaste, odmiana botaniczna kapusty warzywnej. Ze względu na swoje liczne właściwości zdrowotne i (…)

WIĘCEJ >

Witaminy z grupy B – co warto wiedzieć?

Kwas foliowy, biotyna, niacyna – to tylko wybrane witaminy z grupy B. Jakie jeszcze zaliczają się do tego grona? Sprawdź, (…)

WIĘCEJ >

13 prostych sposobów na wzmocnienie odporności

Wszystko, co ma wpływ na odporność organizmu, jest za darmo i powinno być praktykowane codziennie. Często szukamy cudownej pigułki, która (…)

WIĘCEJ >

Dlaczego swędzi skóra? 7 możliwych przyczyn

Szukasz różnych rozwiązań, stosujesz drogie kosmetyki, a to i tak nie daje żadnego skutku? Za tym, że swędzi skóra może (…)

WIĘCEJ >

Co zawiera gluten?

Stawiasz pierwsze kroki w diecie bezglutenowej? Zastanawiasz się, co zawiera gluten i jakie produkty znikną z twojej diety? Sprawdź naszą (…)

WIĘCEJ >

Dlaczego płatki owsiane NIE odżywiają?

Jesz owsiankę na śniadanie? Sprawdź, dlaczego to nie jest dobry pomysł. Co takiego mają w sobie płatki owsiane, że lepiej (…)

WIĘCEJ >