fbpx
logo
Szukaj
open close

Parówki drobiowe

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6e698e20-f886-4a3e-9409-a9026c935d78
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Parówki drobiowe

Przygotowanie

  • Parówki włożyć do wrzącej wody, parzyć 5 min

Rady dietetyka

Wybieraj parówki dobrej jakości i czytaj ich skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura” oraz „Pure”.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Parówka drobiowa (150 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Garnek

Alergeny

Histamina 3, Aminy biogenne 2

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Owoce morza w warzywnym sosie

Warzywa kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie Dodajemy passatę pomidorową i przyprawy Dusimy Po 10 minutach dodajemy owoce morza i mleko kokosowe Dusimy przez kolejne 10 minut, po czym podajemy

WIĘCEJ >

Potrawka z chorizo

Warzywa ścieramy na tarce o grubych oczkach Chorizo kroimy w plastry i wkładamy do misy wolnowaru wraz z włoszczyzną Dodajemy pół szklanki wody Ustawiamy wolnowar na Low (1) i wolnowarzymy przez co najmniej 5 godz….

WIĘCEJ >

Czekoladowe ciasto bez mąki i cukru

Banana ugniatamy widelcem na papkę, a jabłka ścieramy na dużych oczkach tarki. Dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy do połączenia się w jednolitą masę. Ciasto wylewamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do…

WIĘCEJ >

Komosanka z mlekiem roślinnym z jabłkiem, orzechami włoskimi i cynamonem

Komosę ryżową gotujemy w mleku do miękkości (jeśli płyn odparuje, można dolać wody) Po ostudzeniu dodajemy pokrojone w dowolny sposób jabłko, posiekane orzechy Posypujemy wierzch komosanki cynamonem i podajemy

WIĘCEJ >