Parówki drobiowe
Parówki drobiowe
Przygotowanie
- Parówki włożyć do wrzącej wody, parzyć 5 min
Rady dietetyka
Wybieraj parówki dobrej jakości i czytaj ich skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura” oraz „Pure”.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Parówka drobiowa (150 g)
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Podobne tematy
Prażone tartaletki kokosowe z dyniowo-jabłkowym kremem
Zaczynamy od zrobienia PULPY DYNIOWEJ Dynię kroimy na pół, usuwamy miękki środek i pestki, resztę kroimy na kawałki, układamy na blaszce skórą do dołu i pieczemy w piekarniku w 180 stopniach przez około godzinę Następnie wyjmujemy…
WIĘCEJ >Amok – danie Kambodżanskie
Na rozgrzany w garnku tłuszcz dajemy przyprawy, cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Do podsmażonych przypraw wlewamy mleko kokosowe, miód i chwilę gotujemy. Do zagotowanego mleka wrzucamy małe kawałki oczyszczonej ryby. Gotujemy całość około pół godziny….
WIĘCEJ >Szparagi z łososiem na sałacie
Sałaty układamy na talerzu Pomidorki przekrawamy na połówki Szparagi kroimy na 4 części Z plastrów cebuli robimy krążki Wszystkie składniki układamy na sałacie Dodajemy łososia na wierzch Polewamy sosem
WIĘCEJ >Makaron karbowany z cukinii z szparagami i brokułami
Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy przez 2 min Szparagi i brokuł dzielimy na małe kawałki i dodajemy na patelnię Cukinię kroimy nożem karbowanym w plastry a…
WIĘCEJ >