fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Placuszki kasztanowo – bananowe

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c758bec9f-f05d-4e85-864f-597e4ea1e6ea
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Placuszki kasztanowo – bananowe

Przygotowanie

  • Wszystko miksujemy (oprócz oleju)
  • Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy
  • Wylewamy placki dowolnej wielkości
  • Smażymy po kilka minut z każdej strony

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 30 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Banan (świeży) (120 g)
  • Mąka kasztanowa (84 g)
  • Olej kokosowy nierafinowany (50 g)
  • Mąka z tapioki (skrobia z manioku) (50 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Mikser, Patelnia

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Pasztet wieprzowo – grzybowy z żurawiną i konfiturą z grzybów

Konfitura Grzyby, jeśli mamy świeże to czyścimy z piasku, igliwia Jeśli mamy duże grzyby, to kroimy na mniejsze kawałki Wkładamy grzyby do garnka, zalewamy wodą Dodajemy liście laurowe i ziele angielskie Gotujemy przez 10 min…

WIĘCEJ >

Jarmuż z komosą ryżową

Komosę płuczemy na sitku pod gorącą wodą Zalewamy 2 szklankami wrzątku i gotujemy na małym ogniu około 15 minut W międzyczasie jarmuż oczyszczamy i rwiemy liście na niewielkie kawałki Cebulę kroimy w kostkę, a marchew…

WIĘCEJ >

Pasta brokułowo – kokosowa

Gotujemy i odcedzamy brokuł Miksujemy brokuł z wiórkami, doprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem Dolewamy oliwy i mieszamy Można dodać natkę pietruszki, koperek itp.

WIĘCEJ >

Szynka z sarny, boczku i rydzów z sałatką brokułową

Sarninę razem z czosnkiem mielimy na standardowym sitku (średnim) Boczek kroimy w kostkę około 1 cm Rydze czyścimy i kroimy w kawałki, (jeśli mamy zamrożone, to trzeba je wyjąć kilka godzin wcześniej, żeby odtajały) Zmieloną…

WIĘCEJ >