Ryż z kalafiora
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4fbcab7b-cacc-4656-800e-0dd55d772fbb GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4fbcab7b-cacc-4656-800e-0dd55d772fbb](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4fbcab7b-cacc-4656-800e-0dd55d772fbb.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4fbcab7b-cacc-4656-800e-0dd55d772fbb GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4fbcab7b-cacc-4656-800e-0dd55d772fbb](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4fbcab7b-cacc-4656-800e-0dd55d772fbb.jpg)
Ryż z kalafiora
Przygotowanie
- Kalafior dzielimy na małe kawałki
- Miksujemy blenderem w nakładce miksującej przez minutę, aż kalafior będzie przypominał wyglądem ryż
Uwagi
Do takiego ryżu można dodać dowolne warzywa lub wykorzystać go jako dodatek do mięsa lub ryby – inspiracje posiłków znajdziesz w powiązanych przepisach.
Autor
Lista składników
- Kalafior (400 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.