fbpx
logo
Szukaj
open close

Ryż z kalafiora

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4fbcab7b-cacc-4656-800e-0dd55d772fbb
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Ryż z kalafiora

Przygotowanie

  • Kalafior dzielimy na małe kawałki
  • Miksujemy blenderem w nakładce miksującej przez minutę, aż kalafior będzie przypominał wyglądem ryż

Uwagi

Do takiego ryżu można dodać dowolne warzywa lub wykorzystać go jako dodatek do mięsa lub ryby – inspiracje posiłków znajdziesz w powiązanych przepisach.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 2
Trudność: Łatwy, Średni

Lista składników

  • Kalafior (400 g)

Potrzebny sprzęt

Blender

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Ryż z kalafiora zasmażany z indykiem i warzywami

Indyka pokroić w paski Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę Boczek pokroić w kostkę Imbir obrać i posiekać (…)

WIĘCEJ >

Ryż z kalafiora z serem pleśniowym i szparagami

Kalafior dzielimy na małe kawałeczki i blendujemy kilka sekund Szparagi kroimy w małe 2-3 cm kawałki Cebulę obieramy, kroimy w (…)

WIĘCEJ >

Ryż z kalafiora z kurczakiem duszonym w mleku kokosowym, z porem, cebulą, imbirem

Kurczaka kroimy w paski Cebulę obieramy i kroimy w półksiężyce Por kroimy w cienkie plasterki Pieczarki kroimy na ćwiartki Seler (…)

WIĘCEJ >