fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Twarogowa owca

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb2b1d59b-fd9e-4588-9cc9-5ee86954c9d6
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Twarogowa owca

Przygotowanie

  • Pomidorka kroimy na pół
  • Papryki kroimy w drobną kostkę
  • Z sera wycinamy kawałki na kształt słońca
  • Oliwkę kroimy w plastry
  • Wszystkie składniki układamy na talerzu na kształt owcy, tak jak na załączonym obrazku

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Iwona Wierzbicka
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 9
Porcje: 1
Trudność: Średni

Lista składników

  • Ser twarogowy krowi (50 g)
  • Pomidor koktajlowy (20 g)
  • Sałata karbowana (20 g)
  • Papryka żółta (10 g)
  • Papryka czerwona (10 g)
  • Ser żółty (5 g)
  • Oliwki czarne (3 g)
  • Paluszki orkiszowe (1 g)
  • Szczypiorek (1 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Chrupiąca sałatka z czarną soczewicą

Soczewicę gotujemy al dente i przelewamy zimną wodą. Rzodkiewki kroimy w plasterki, ogórki kiszone w kosteczkę, sałatę rwiemy na drobne kawałki. Olej, sok z cytryny, musztardę i przyprawy mieszamy na sos. Wszystkie składniki sałatki łączymy…

WIĘCEJ >

Komosanka z mlekiem roślinnym i cynamonem

Komosę gotujemy we wrzącej wodzie przez ok. 15 minut (lub wg instrukcji na opakowaniu), co jakiś czas mieszając Następnie dolewamy mleko i mieszamy Jabłko ścieramy na grubych oczkach Komosankę przenosimy do miski, dodajemy jabłko, cynamon…

WIĘCEJ >

Brokuły w sosie serowym

Cebulę i czosnek obieramy Cebulę, czosnek, chili i pietruszkę drobno siekamy Do miski wkładamy ser, dolewamy wino i mieszamy Następnie dodajemy warzywa oraz przyprawy i całość mieszamy do momentu uzyskania jednolitej masy W garnku podgrzewamy…

WIĘCEJ >

Owoce jagodowe

Owoce umyć pod bieżącą wodą Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła

WIĘCEJ >