fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zupa rybna

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c5c46c5eb-8264-4dca-859c-aac8e702e7db
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Zupa rybna

Przygotowanie

  • Rybę kroimy w kostkę
  • W garnku rozgrzewamy masło klarowane
  • Rybę wraz z pokrojonymi w połówki pomidorami podsmażamy. Dodajemy sok wyciśnięty z cytryny, szczypiorek i przyprawy
  • Po dwóch minutach dolewamy wodę i zmniejszamy ogień
  • Wszystko gotujemy razem na małym ogniu około 15 minut
  • Po tym czasie dolewamy mleka kokosowego. Gotujemy jeszcze 5 minut i podajemy

Autor

Maja Wlazły
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 30 minut
Składniki: 9
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 200 g polędwicy z mintaja
  • 50 ml mleka kokosowego
  • 250 ml wody
  • 1 garść dużych pomidorków koktajlowych (150 g)
  • 1 łyżka posiekanego szczypiorku (5 g)
  • 1 szczypta soli himalajskiej (1 g)
  • 1 szczypta pieprzu czarnego (1 g)
  • 1 łyżka masła klarowanego (15 g)
  • ½ cytryny (40 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Garnek, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Surówka z pekińskiej

Kapustę siekamy i wrzucamy do jakiejś miski Ogórka, pomidora, rzodkiewki kroimy i dodajemy do miski Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Lekko solimy i pieprzymy Dodajemy majonez i mieszamy

WIĘCEJ >

Zupa szpinakowa bez jaja (wegańska)

Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę Rozgrzewamy w garnku tłuszcz Wrzucamy cebulę i czosnek i zasmażamy 2-3 min Dodajemy szpinak, dusimy 5 min Lekko solimy i pieprzymy Trzemy na tarce gałkę muszkatołową, tak…

WIĘCEJ >

Żeberka z dzika z warzywami i sosem z granatów

Żeberka: Marchew, pietruszkę, seler, cebulę i czosnek obieramy, kroimy w plastry Lekko solimy, pieprzymy i kładziemy na dnie wolnowaru Żeberka kroimy w kawałki po 3-4 kostki, solimy i pieprzymy i kładziemy na warzywach Włączamy wolnowar…

WIĘCEJ >

Gulasz

Mięso kroimy w grubą kostkę i dodajemy do garnka z rozgrzanym smalcem, podlewamy wodą lub bulionem. Warzywa kroimy i wszystko dusimy we własnym sosie do miękkości.

WIĘCEJ >