Smoothie Ajwen Green Power w smaku jest takie sobie, ale jest za to bardzo pożywne, bogate w białko, chlorofil, żelazo i siarkę. Wpływa przede wszystkim regenerująco na organizm.
Składniki:
- żółtka
- mango
- banan
- mięta
- limonka
- chlorella
- spirulina
- acai
- MSM
- magnez
- maca
MSM jest polecane w chorobach stawów i w chorobach autoimmunologicznych.
Autor
Iwona Wierzbicka
Smoothie Ajwen Green Power w smaku jest takie sobie, ale jest za to bardzo pożywne, bogate w białko, chlorofil, żelazo i siarkę. Wpływa przede wszystkim regenerująco na organizm.
Składniki:
- żółtka
- mango
- banan
- mięta
- limonka
- chlorella
- spirulina
- acai
- MSM
- magnez
- maca
MSM jest polecane w chorobach stawów i w chorobach autoimmunologicznych.
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Placki bananowo-borówkowe
Przekąska w formie placków, kilka dojrzałych bananów, troche borówek i wiejskie jaja, sprawdź jak wyszły zdrowe placki według przepisu Ajwen.
WIĘCEJ >Niezbędnik kuchenny
Niezbędnik kuchenny, czyli czego nie może zabraknąć w naszej kuchni. Sprawdź, jaki sprzęt jest konieczny, by szybko i sprawnie przygotowywać różne dania. Kuchnia – dla jednych jest to miejsce, gdzie „dostaje się jeść”, dla innych…
WIĘCEJ >Jak obierać szparagi?
W Polsce najwięcej szparagów uprawia się w Wielkopolsce i są tam najsmaczniejsze. Ma to związek z tym, że w tamtym regionie jest piaszczysta ziemia, a taką właśnie uwielbiają te warzywa. Niestety, jednak to nie Poznaniacy…
WIĘCEJ >Czy warto jeść buraki? (przepis na zakwas)
Sezon na buraki trwa cały rok, bo odpowiednio przechowywane mogą spokojnie przetrwać całą jesień i zimę. Ponadto są to warzywa lokalne – z naszej strefy klimatycznej i bez problemu można je dostać w sklepie. A…
WIĘCEJ >