Sprawdź bardzo prosty przepis na koktajl borówkowo-banany według pomysłu mojego syna Krzycha.
Składniki:
- 2 banany
- 4 żółtka
- mango
- borówki
- cytryna
- pasta kokosowa
Wszystko razem zmiksować.

To może Cię zainteresować:
Autor
Iwona Wierzbicka
Sprawdź bardzo prosty przepis na koktajl borówkowo-banany według pomysłu mojego syna Krzycha.
Składniki:
- 2 banany
- 4 żółtka
- mango
- borówki
- cytryna
- pasta kokosowa
Wszystko razem zmiksować.

To może Cię zainteresować:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Jak zrobić sos do sałatki?
Gotowanie z amatorami to dla naszego mistrza kuchni sama przyjemność. W naszej Szkole Gotowania mamy motto " GOTOWANIE TO JEDNA WIELKA ZABAWA!" Zobaczcie jak bawił się nasz praktykant Przemek, podczas wspólnego gotowania z Pawłem, gdy
WIĘCEJ >Grasica – co z nią zrobić?
Grasica zalicza się do podrobów. Jest to organ dokrewny młodych ssaków, który zanika wraz z wiekiem. U ludzi grasica zaczyna się zmniejszać i zanikać po 3. roku życia. Jest ona odpowiedzialna za wzrost, zdolności rozrodcze…
WIĘCEJ >Placuszki kasztanowe z mango
Zmiksowałam jaja, mąkę kasztanową i mango. Placuszki były PYSZNE ale rozpadały się dlatego ostatecznie powstały takie malutkie. Posypałam cynamonem.
WIĘCEJ >Jak obierać szparagi?
W Polsce najwięcej szparagów uprawia się w Wielkopolsce i są tam najsmaczniejsze. Ma to związek z tym, że w tamtym regionie jest piaszczysta ziemia, a taką właśnie uwielbiają te warzywa. Niestety, jednak to nie Poznaniacy…
WIĘCEJ >














