fbpx
Szukaj
open close

Koktajl superfoods power

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Postaw mi kawę na buycoffee.to
koktajl

Sprawdź prosty przepis na zdrowy i smaczny zielony koktajl – bogactwo witamin i minerałów.

Składniki

  • 5 g spiruliny
  • 5 g chlorelli
  • 5 g acai
  • 5 g aceroli
  • 5g macy
  • 5g MSM
  • 4g magnez
  • 3g kolagenu
  • banan
  • plaster miodu 2 x 2cm
  • 2 żółtka

Wszystko razem zmiksować.

To może Cię zainteresować:

Prawa autorskie – zapoznaj się!

Autor



Iwona Wierzbicka

Sprawdź prosty przepis na zdrowy i smaczny zielony koktajl – bogactwo witamin i minerałów.

Składniki

  • 5 g spiruliny
  • 5 g chlorelli
  • 5 g acai
  • 5 g aceroli
  • 5g macy
  • 5g MSM
  • 4g magnez
  • 3g kolagenu
  • banan
  • plaster miodu 2 x 2cm
  • 2 żółtka

Wszystko razem zmiksować.

To może Cię zainteresować:

Prawa autorskie – zapoznaj się!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Autor

Iwona Wierzbicka
29 sierpnia 2015

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

mąka migdałowa

Dlaczego mąka migdałowa nie nadaje się do wypieków?

Ponieważ zawiera za dużo kwasów tłuszczowych wielonienasyconych, które są niestabilne termicznie i atmosferycznie. Jeśli ktoś jest fanem orzechów lub pestek, najlepiej jeśli będzie je spożywał je w formie pierwotnej.

WIĘCEJ >

Jak zrobić zupę dyniowo-marchewkową?

Kolejny ciekawy przepis na szybką i zdrową zupę – tym razem dyniowo-marchewkową. Paweł Jackowski pokazuje, jak smaczne i oszczędne jest gotowanie paleo. Składniki: ¼ dyni Hokkaido (210 g) ½ marchewki (30 g) 2 szklanki bulionu…

WIĘCEJ >

Jak oczyszczać mięso?

Szef kuchni Paweł Jackowski opowiada o tym, jak oczyszczać mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to…

WIĘCEJ >

Jak naostrzyć nóż?

Czy wiesz, jak naostrzyć nóż? Sprawdź, jak zrobi to szybko i sprawnie. Proste rzeczy bywają czasem bardzo trudne. Podobnie jest z ostrzeniem noży. Czy wiesz, jak powinno się to robić? Jeśli nie, koniecznie obejrzyj film…

WIĘCEJ >