
Sprawdź prosty przepis na zdrowy i smaczny zielony koktajl – bogactwo witamin i minerałów.
Składniki
- 5 g spiruliny
- 5 g chlorelli
- 5 g acai
- 5 g aceroli
- 5g macy
- 5g MSM
- 4g magnez
- 3g kolagenu
- banan
- plaster miodu 2 x 2cm
- 2 żółtka
Wszystko razem zmiksować.

To może Cię zainteresować:
Autor

Iwona Wierzbicka
Sprawdź prosty przepis na zdrowy i smaczny zielony koktajl – bogactwo witamin i minerałów.
Składniki
- 5 g spiruliny
- 5 g chlorelli
- 5 g acai
- 5 g aceroli
- 5g macy
- 5g MSM
- 4g magnez
- 3g kolagenu
- banan
- plaster miodu 2 x 2cm
- 2 żółtka
Wszystko razem zmiksować.

To może Cię zainteresować:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Frytki z selera
Seler w roli głównej zamiast ziemniaka. Frytki można zrobić smażąc na oleju kokosowym lub smalcu gęsim, jednak najzdrowsze frytki będą kiedy wrzucimy je do piekarnika i upieczemy na blasze z małą ilością tłuszczu.
WIĘCEJ >Jak zrobić sos do sałatki?
Gotowanie z amatorami to dla naszego mistrza kuchni sama przyjemność. W naszej Szkole Gotowania mamy motto " GOTOWANIE TO JEDNA WIELKA ZABAWA!" Zobaczcie jak bawił się nasz praktykant Przemek, podczas wspólnego gotowania z Pawłem, gdy
WIĘCEJ >Jak pakować mięso do mrożenia?
Jak pakować mięso do mrożenia? Szef kuchni Paweł Jackowski pokazuje, jak to zrobić. Niby wydaje się to bardzo proste, ale warto wiedzieć, jako można to sobie ułatwić. Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź: Potrawy z ryb…
WIĘCEJ >Gyros z kurczaka
Gyros z kurczaka – jak go przyrządzić? Szef kuchni Paweł Jackowski daje proste wskazówki, opowiada o sposobach na oszczędność i o trybowaniu mięsa. Poza tym pokazuje, jak można wykorzystać resztki. Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:…
WIĘCEJ >