fbpx
logo
Szukaj
open close

Podroby, z czym to się je? Władcy smalcu

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!

Z tego materiału dowiesz się

  • Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
  • Sposoby na obróbkę wątroby
  • Dodatki warzywne
  • Dyskusje o produktach żywnościowych

Minimalne wymagania techniczne:

  • urządzenie z dostępem do Internetu
  • najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
  • program do odczytu plików formatu .pdf
  • program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar

Autor



Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Autor

Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!

Z tego materiału dowiesz się

  • Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
  • Sposoby na obróbkę wątroby
  • Dodatki warzywne
  • Dyskusje o produktach żywnościowych

Tagi

Podobne tematy

pory karmienia

Pory karmienia: jak często i o której jeść – KDK 7/29

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
anatomiczne i fizjologiczne aspekty treningu

Anatomiczne i fizjologiczne aspekty treningu

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Potrawy z jajek

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
tłuszcze

Tłuszcze i ich rola – KDK 3/29

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >