Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia? Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
Z tego materiału dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Na co zwrócić uwagę podczas kupowania jajek
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Autor

Paweł Jackowski
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Autor
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia? Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
Z tego materiału dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Na co zwrócić uwagę podczas kupowania jajek
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Tagi
Podobne tematy
Trening osób z nadwagą
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Podroby, z czym to się je? Władcy smalcu
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Tłuszcze i ich rola – KDK – 3/29
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Fruktoza – cukier gorszy od cukru
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >