Tagi
Obejrzyj 60 sekund tego filmu :
Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia? Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
W odcinku dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Kup Plan PREMIUM i obrzejrzyj ten film za darmo!
Podobne tematy
Psychodietetyka dla dietetyka
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Nie samym kurczakiem i ryżem trener żyje
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >10 zasad odchudzania, paleo i protokół AI
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Czy należy się bać i ograniczać owoce
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >