Dressing jogurtowy
Dressing jogurtowy
Przygotowanie
- Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę
- Zieleninę siekamy
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 2
Trudność: Łatwy
Lista składników
- Jogurt naturalny (150 g)
- Cebula (30 g)
- Koper (świeży) (3 g)
- Sól kłodawska (0.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Deska, Nóż
Podobne tematy
Brokuły w sosie ostrygowym
W garnku zagotowujemy wodę i wlewamy do niej tłuszcz (oliwę) Brokuł dzielimy na różyczki i wkładamy do wrzącej wody na ok. 3-4 minuty Do miski wlewamy sos ostrygowy i tłuszcz (olej sezamowy), dodajemy przeciśnięty przez…
WIĘCEJ >