Dressing ziołowy
Dressing ziołowy
Przygotowanie
- Cebulę obieramy i kroimy w kostkę
- Zieleninę siekamy
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Jogurt naturalny (200 g)
- Cebula (105 g)
- Bulion jarski (15 ml)
- Pietruszka – natka (świeża) (12 g)
- Musztarda (10 g)
- Sok z cytryny (3 ml)
- Sól kłodawska (0.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Ziołowe paluszki ziemniaczane
Chili drobno siekamy Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220 st. C Ziemniaki dokładnie szorujemy, kroimy w słupki o grubości ok. 1 cm i przenosimy do miski Do osobnej…
WIĘCEJ >Cukinia kiszona
Przygotowujemy słoiki Cukinię kroimy w słupki (na pół w poprzek i każdą połówkę na ćwiartki) W garnku zagotowujemy wodę Dodajemy sól i rozpuszczamy Słupki cukinii wkładamy do słoików, dodajemy koper, czosnek i pieprz, a następnie…
WIĘCEJ >