Dziecięce parówki – dżdżownice
Dziecięce parówki – dżdżownice
Przygotowanie
- Marchew obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tarki
- Parówkę kroimy na pół i każdą połówkę nacinamy, tak jakbyśmy chcieli pokroić w plastry
- Ogórka kroimy wzdłuż na plastry, a następnie każdy plaster nacinamy w paski
- Wszystkie składniki układamy na talerzu, tak jak na załączonym obrazku
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, dziecięcych przepisów.
Autor
Lista składników
- Parówka drobiowa (50 g)
- Marchew (20 g)
- Ketchup (20 g)
- Ogórek gruntowy (10 g)
- Paluszki orkiszowe (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.