fbpx
logo
Szukaj
open close

Jogurtowa polewa cytrynowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cf78b0deb-8926-45d4-9740-ad64d16bd1bc
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Jogurtowa polewa cytrynowa

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia polewy.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jogurt naturalny (250 g)
  • Cukier trzcinowy (15 g)
  • Sok z cytryny (bio) (1.5 ml)

Potrzebny sprzęt

Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Pikantne frytki serowe

Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Ziemniaki obieramy, kroimy w cienkie paski i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 5 minut Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do…

WIĘCEJ >

Ryż z kalafiora

Kalafior dzielimy na małe kawałki Miksujemy blenderem w nakładce miksującej przez minutę, aż kalafior będzie przypominał wyglądem ryż

WIĘCEJ >

Kurczak z sezamem na słodko

Do miski wlewamy tłuszcz (olej) i sos sojowy, dodajemy dżem i całość dokładnie mieszamy Do osobnej miski wkładamy mięso, polewamy 2/3 ilości marynaty i dokładnie mieszamy, a następnie wkładamy mięso do lodówki na ok. 2…

WIĘCEJ >

Brukselki pieczone w boczku w sosie musztardowym

Rozgrzewamy piekarnik do 200°C, opcja grzania z góry i z dołu. Plastry boczku kroimy na pół i owijamy nim każdą brukselkę. Układamy tak przygotowane brukselki w naczyniu żaroodpornym lub na blasze wyłożonej papierem do pieczenia….

WIĘCEJ >