fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl jagodowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cce334e5d-98e7-41d1-ac81-816a9378ad96

Koktajl jagodowy

Przygotowanie

  • Myjemy szpinak
  • Imbir myjemy i obieramy
  • Do blendera wkładamy mrożone jagody, szpinak i imbir
  • Do składników wlewamy 2 szklanki wody
  • Wszystko blendujemy

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywienia oraz nietolerancji.

Uwagi

W powiązanych przepisach znajdziesz inne, równie smaczne koktajle.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 szklanka jagód świeżych lub mrożonych (10 g)
  • 4 garści liści świeżego szpinaku (100 g)
  • 1 kawałek imbiru (10 g)
  • 2 szklanki wody (500 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Nóż
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Sałatka z wędzonym łososiem, granatem i awokado

Łososia rozdrobnić rękami na małe kawałki, albo pokroić nożem Sałatę poszarpać/porwać rękami Pomidor umyć i pokroić jak kto umie/lubi Paprykę pokroić w kostkę Awokado przekroić na pół i łyżeczką wydłubywać z jednej połówki małe kawałeczki Rzodkiewki umyć…

WIĘCEJ >

Kolorowa sałatka

Liście roszponki umieszczamy w misce. Papryki i pomidora kroimy w kostkę. Warzywa umieszczamy razem w misce. Polewamy octem jabłkowym i olejem lnianym. Posypujemy przyprawami i mieszamy.

WIĘCEJ >

Serniczki z awokado o smaku limonki

Daktyle namaczamy w gorącej wodzie przez około 15 minut i odsączamy. Blendujemy namoczone daktyle razem w wiórkami, mąką i olejem kokosowym. Ciastem wyklejamy spód 6 foremek na muffiny, każda o średnicy mniej więcej 6 cm….

WIĘCEJ >

Shake kiwi

Kiwi obrać i wrzucić do naczynia, w którym będziemy miksować Jabłko pokroić i dorzucić do kiwi Dodać pietruszkę Dolać wodę kokosową Zmiksować przez 30 sekund

WIĘCEJ >