fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Shake gruszkowo – imbirowy z wodą kokosową

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz20-2-6

Shake gruszkowo – imbirowy z wodą kokosową

Przygotowanie

  • Gruszkę obrać, przekroić i usunąć gniazdo nasienne
  • Pokroić w mniejsze kawałki i wrzucić do blendera
  • Imbir obrać, posiekać i dodać do blendera
  • Dolać mleko kokosowe
  • Miksować 15 sek.

Rady dietetyka

Można wykorzystać jabłko zamiast gruszki. Jeśli nie lubisz imbiru, nie dodawaj go. Uwaga. Taka duża ilość mleka kokosowego może wywołać mdłości. Przetestuj na początek z małą ilością.

Uwagi

Szukasz innych przepisów na koktajle zajrzyj do przepisów powiązanych. Pamiętaj by sprawdzić ich składniki czy odpowiadają Twojej diecie.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 gruszka (130 g)
  • 1 plaster świeżego imbiru (10 g)
  • 1 szklanka mleczka kokosowego (250 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Pudding z owocami

Mleko kokosowe podgrzewamy w rondelku – tylko tyle żeby było leciutko ciepłe, jak dla małego dziecka 36.6 st. C Do (…)

WIĘCEJ >

Makaron z czarnej rzepy i kalarepy w sosie rydzowym (na wywarze kostnym)

Kalarepę i rzepę obieramy i trzemy na tarce spiralnej (spiromacie) Jeśli nie mamy spiromatu, kroimy w cienkie jak najbardziej skośne (…)

WIĘCEJ >

Zupa szparagowa (na wywarze kostnym)

Szparagi obieramy, kroimy w małe kawałki i gotujemy łupiny w rosole przez 15 min Przecedzamy wywar Do gotowego wywaru dodajemy (…)

WIĘCEJ >

Makaron karbowany z cukinii z szparagami i brokułami

Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy przez 2 min Szparagi i brokuł (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl