fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl (shake) z awokado i pomarańczy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz27-2-3
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Koktajl (shake) z awokado i pomarańczy

Przygotowanie

  • Z awokado usuwamy pestkę i łyżeczką wydrążamy miąższ (można też obrać i pokroić)
  • Pomarańcze obieramy ze skóry
  • Wrzucamy do blendera kawałki awokado i pomarańczy
  • Dodajemy miód
  • Dolewamy wodę kokosową
  • Miksujemy 15 sek.

Uwagi

Zajrzyj do powiązanego przepisu, by zainspirować się naszym pomysłem na smaczny, zielony koktajl.

Autor

Ajwendieta
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda kokosowa (250 ml)
  • Pomarańcza (120 g)
  • Awokado (70 g)
  • Miód lipowy (12 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Mielonka tyrolska z sarny na sałacie z sosem z granatów

Mielonka Sarninę kroimy w mniejsze kawałki, takie, żeby się zmieściły do maszynki do mięsa Boczek kroimy w kawałki, żeby się dało zmielić Mielimy oba rodzaje mięsa na standardowym sitku Połowę zmielonej masy mielimy jeszcze raz…

WIĘCEJ >

Szparagi zapiekane w bekonie z serem kozim

Szparagi obieramy, gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie z wrzuconą połówką cytryny, przez 6 min Każdy szparag owijamy plastrem boczku (jak cienkie szparagi, to po dwa w plaster) Układamy w naczyniu żaroodpornym Kroimy ser lub kruszymy…

WIĘCEJ >

Gryczanka z mlekiem roślinnym i z pestkami dyni

Płatki gryczane gotujemy do miękkości w wodzie Wlewamy mleko Posypujemy pestkami dyni

WIĘCEJ >

Puree selerowo – gruszkowe

Obieramy seler, kroimy w plastry, płuczemy w zimnej wodzie Wkładamy do garnka, zalewamy gorącą wodą do 2/3 wysokości, lekko solimy Gruszkę obieramy, kroimy w kawałki i dodajemy do selera Gotujemy pod przykryciem około 30 min…

WIĘCEJ >