fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl tropikalny

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cc2d1e153-7670-40d5-be6d-6e50f6db46b5
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Koktajl tropikalny

Przygotowanie

  • Myjemy szpinak, mango, ananasa
  • Obieramy banana
  • Odcinamy nożem skórkę ananasa
  • Umieszczamy składniki w blenderze
  • Dodajemy 2 szklanki wody
  • Blendujemy

Rady dietetyka

Sprawdź każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia koktajli.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda (500 ml)
  • Mango (280 g)
  • Ananas (świeży) (160 g)
  • Banan (świeży) (120 g)
  • Szpinak (świeży) (100 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Roladki z łososia wędzonego z ciętymi świeżymi warzywami i sosem kolendrowym

1-2 płaty wędzonego łososia zwinąć ze sobą w różę i położyć na talerzu Marchew obrać Seler dokładnie umyć Cukinię, marchew i seler pokroić w cienkie słupki – najlepiej nożykiem „julienne”, lub nożem w plastry a…

WIĘCEJ >

Jajka w szynce na sałacie

Kapustę pekińską kroimy cienko nożem w paski Sałatę rwiemy w palcach Pomidora kroimy w cząstki Ogórka kroimy w plastry a następnie na pół plastry Marchewkę obieramy i trzemy na tarce na grubych oczkach Sałatę, kapustę…

WIĘCEJ >

Zupa buraczkowa z wędzonym boczkiem

Podgrzewamy 750 ml bulionu Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę Marchew i pietruszkę obrać i pokroić w kostkę Buraki obrać i pokroić w kostkę Boczek pokroić w kostkę Bierzemy garnek, rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy…

WIĘCEJ >