fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl tropikalny

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cc2d1e153-7670-40d5-be6d-6e50f6db46b5
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Koktajl tropikalny

Przygotowanie

  • Myjemy szpinak, mango, ananasa
  • Obieramy banana
  • Odcinamy nożem skórkę ananasa
  • Umieszczamy składniki w blenderze
  • Dodajemy 2 szklanki wody
  • Blendujemy

Rady dietetyka

Sprawdź każdy składnik przepisu pod kątem aktualnie stosowanej diety – więcej informacji w piktogramach.

Uwagi

W powiązanych przepisach znajdziesz inne, równie smaczne pomysły na koktajle.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 2 szklanki liści świeżego szpinaku (100 g)
  • 1 dojrzałe mango (280 g)
  • 1 banan (120 g)
  • 2 plastry świeżego ananasa (160 g)
  • 2 szklanki wody (500 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Placki z cukinii z sosem pomidorowo-paprykowym

Placki z cukinii: Cukinię zetrzeć na tarce o grubych oczkach do jakiejś miski Dodać jajko, trochę soli i pieprzu Rozmieszać rózgą Dodać łyżkę mąki kokosowej, zamieszać Dodać drugą łyżkę mąki kokosowej i zmieszać Rozgrzać patelnię…

WIĘCEJ >

Wątroba wieprzowa z pieczoną dynią i selerem naciowym

Włączamy piekarnik na 200 stopni Dynię kroimy na pół, łyżką wydłubujemy miąższ z pestkami Dzielimy dynie na cząstki (czyli połówkę na pół, i tak dalej, aż będziemy mieli porcyjne kawałki) Kawałki dyni układamy na blaszkach…

WIĘCEJ >

Rosół z gęsi

Zaczynamy od tego, że bierzemy litrową plastikową butelkę Wlewamy do niej zimną wodę, zakręcamy i wkładamy do zamrażalnika Gęś kładziemy na desce, wycinamy piersi i odcinamy nogi (mięso używamy do dań obiadowych, szkoda go do…

WIĘCEJ >

Jabłka nadziewane sarną i wątróbką z grillowaną cykorią

Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni Łopatkę kroimy w małe kawałki i mielimy w maszynce do mięsa Wątróbkę kroimy w kostkę centymetr na centymetr i dodajemy do zmielonego mięsa Dodajemy sól, pieprz i majeranek Mieszamy Jabłka…

WIĘCEJ >