fbpx
logo
Szukaj
open close

Koktajl z awokado

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cc9ced8c7-706c-4e1d-939d-2ffbc9c7c622
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Koktajl z awokado

Przygotowanie

  • Awokado obieramy i kroimy na kawałki
  • Z truskawek usuwamy szypułki
  • Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tarki
  • Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze (lub w naczyniu, w którym będziemy blendować) i blendujemy na jednolitą konsystencję

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia koktajli.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 6
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Awokado (200 g)
  • Woda (100 ml)
  • Mleko kokosowe (100 ml)
  • Truskawka (60 g)
  • Miód lipowy (24 g)
  • Imbir korzeń (20 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż, Tarka do jarzyn

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Pudding Chia z musem bananowym

Pudding: Mleko kokosowe podgrzewamy w rondelku – tylko tyle żeby było leciutko ciepłe, jak dla małego dziecka 36.6  Do ciepłego mleka dodajemy miód, wyciskamy sok z ¼ cytryny i mieszamy Dodajemy nasiona chia, mieszamy i…

WIĘCEJ >

Marynowane pieczarki z ziołami

Zieleninę drobno siekamy Do garnka wlewamy bulion i ocet jabłkowy, mieszamy i zagotowujemy Wrzucamy połowę pieczarek i gotujemy przez ok. 5 minut Następnie wyciągamy grzyby z garnka łyżką cedzakową i odkładamy do miski Z drugą…

WIĘCEJ >

Gęsta zupa z szynką i grochem

Groch wsypujemy do miski, zalewamy zimną wodą i moczymy przez ok. 6 godz. Po tym czasie groch odcedzamy Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Marchew obieramy i kroimy w cienkie plasterki Seler kroimy na kawałki…

WIĘCEJ >

Owocowe szaszłyki z kremem kokosowym

Patyki do szaszłyków wkładamy do miski z wodą i moczymy, aby nie spaliły się podczas smażenia Do osobnej miski wsypujemy cukier, dolewamy sok z cytryny i dokładnie mieszamy Do rondla wlewamy mleko, wsypujemy mąkę oraz…

WIĘCEJ >