fbpx
logo
Szukaj
open close

Koktajl z jagód

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c647ec1f4-8dad-46d2-a191-e29fec218c4f
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Koktajl z jagód

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki wkładamy do blendera kielichowego
  • Miksujemy na gładko

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jagoda leśna (140 g)
  • Banan (120 g)
  • Sok z cytryny (bio) (45 ml)
  • Miód lipowy (24 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Sałatka z indykiem

Indyka mieszamy z koncentratem pomidorowym, oregano i solą. Grillujemy bez tłuszczu ok. 10 minut. Odstawiamy do przestygnięcia. Sałatę mieszamy z pokrojoną w kostkę papryką i obranym na ‘makaron warzywny’ ogórkiem (można również pokroić w zwykłe…

WIĘCEJ >

Kefir z owocami

Do szklanki wrzucamy owoce i zalewamy kefirem

WIĘCEJ >

Zupa kalafiorowo – brokułowa (wegańska / wegetariańska)

Bulion rozlewamy do dwóch garnków Do jednego wrzucamy pokrojony brokuł Do drugiego wrzucamy pokrojony kalafior Gotujemy oba garnki przez 15 min Cebulę obieramy, kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Smażymy cebulę około 3 min…

WIĘCEJ >

Zupa selerowo-pistacjowa (wegańska / wegetariańska)

Selera obieramy i kroimy w kostkę Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Pistacje obieramy Gruszkę kroimy w kostkę W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę, podsmażamy 3 min Dodajemy gruszkę i seler, podsmażamy 3 min Zalewamy…

WIĘCEJ >