fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl z masłem orzechowym

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c3a92af4d-bd45-49ad-b7f3-5949580f2f39
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Koktajl z masłem orzechowym

Przygotowanie

  • Do blendera kielichowego wlewamy wodę
  • Dodajemy śmietankę kokosową, masło orzechowe i kostki lodu
  • Całość miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji
  • Przelewamy do dwóch szklanek
  • Podajemy od razu

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywienia – zajrzyj w piktogramy.

Uwagi

Powyżej znajdują się inne, równie smaczne koktajle, które warto wypróbować.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ¾ szklanki śmietanki kokosowej (190 ml)
  • 1 szklanka wody (250 ml)
  • 2 łyżki masła orzechowego (40 g)
  • 3 kostki lodu

Potrzebny sprzęt

Blender

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Granat

Granata kładziemy przeciętą stroną na dłoni Rękę z granatem wkładamy do miski/garnka i drewnianą łyżką uderzamy w skórę granatu, żeby powypadały z niego pestki Uderzamy tak długo, aż wypadną wszystkie pestki

WIĘCEJ >

Talerz wędzonej szynki z warzywami duszonymi na masełku

Marchewkę obrać i pokroić w plastry, a następnie przekroić każdy plaster w paski Paprykę pokroić w centymetrowe paski Na patelni rozgrzać tłuszcz Wrzucić warzywa i zasmażać 4-5 min Lekko posolić i popieprzyć Na talerzu rozkładamy…

WIĘCEJ >

Kokosowe babeczki z musem bananowym i owocami

Najpierw masa bananowa: Zagotowujemy wodę w czajniku Wlewamy wrzątek do szklanki (do wysokości ¼ ) i czekamy aż trochę wystygnie, czyli jakieś 2-3 minuty Do szklanki z gorącą wodą wsypujemy żelatynę, mieszamy i zostawiamy na chwilę Obieramy…

WIĘCEJ >

Zupa krem warzywny

Warzywa obieramy i kroimy na małe kawałki Wrzucamy do garnka, zalewamy rosołem, dodajemy sól i kurkumę Gotujemy do czasu, aż warzywa będą miękkie Blendujemy 

WIĘCEJ >