fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Komosa ryżowa z owocami

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-216
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Komosa ryżowa z owocami

Przygotowanie

  • Komosę gotujemy wg instrukcji na opakowaniu
  • Kulki winogrona kroimy na pół
  • Ananasa obieramy i kroimy w kostkę (twardy środek usuwamy)
  • Do miski przenosimy komosę, dodajemy owoce z orzechami i całość delikatnie mieszamy

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia komosy z dodatkami.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 30 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Komosa ryżowa czerwona (130 g)
  • Ananas (60 g)
  • Winogrono czerwone (50 g)
  • Malina (50 g)
  • Orzech włoski (20 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Garnek, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zielony koktajl z awokado i ogórkiem

Awokado i ogórka obieramy i kroimy na drobne kawałki. Wkładamy do blendera Dodajemy pozostałe składniki i miksujemy

WIĘCEJ >

Kurczak, ryż, pomidory

Grillowana pierś z kurczaka Do miski wsypujemy przyprawy, dodajemy miód, tłuszcz, ocet, sos sojowy oraz przeciśnięty przez praskę czosnek i całość dokładnie mieszamy Mięso nacieramy przygotowaną marynatą i wkładamy do lodówki na ok. 2 godz….

WIĘCEJ >

Łosoś w białym winie z warzywami

Ziemniaki dokładnie szorujemy i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 10-15 minut (do miękkości) Tłuszcz roztapiamy w garnku i wyłączamy kuchenkę Cukinię kroimy w plastry Z fasolki odcinamy końcówki Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220…

WIĘCEJ >

Mizeria paleo

Ogórka obieramy i kroimy na cienkie talarki. Posypujemy ogórka solą i imbirem. Dodajemy śmietankę i koperek . Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Pozwalamy się połączyć smakom przez pół godziny.

WIĘCEJ >