Makaron karbowany z cukinii z szparagami i brokułami
					Makaron karbowany z cukinii z szparagami i brokułami
Przygotowanie
- Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kostkę
 - Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy przez 2 min
 - Szparagi i brokuł dzielimy na małe kawałki i dodajemy na patelnię
 - Cukinię kroimy nożem karbowanym w plastry a następnie plastry na cienkie paski
 - Dodajemy cukinię na patelnię
 - Solimy i pieprzymy
 - Przykrywamy pokrywką i dusimy 2 min
 
Rady dietetyka
Podczas stosowania protokołu autoimmunologicznego (AIP), nie należy spożywać pieprzu czarnego.
Autor
Lista składników
- Cukinia zielona (300 g)
 - Szparag (150 g)
 - Brokuł (100 g)
 - Olej kokosowy nierafinowany (50 g)
 - Cebula (50 g)
 - Czosnek (5 g)
 - Sól kłodawska (2.5 g)
 - Pieprz czarny (0.5 g)
 
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.











					
					
