logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Marchewka z oliwkami

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0836c7e6-071f-45d6-b3d6-e2f0542d234b

Marchewka z oliwkami

Przygotowanie

  • Marchewkę kroimy w cienkie plasterki
  • Na patelni rozgrzewamy masło, dorzucamy marchewkę i smażymy przez 5 minut.
  • Dodajemy oliwki i jeszcze chwilę smażymy ciągle mieszając.
  • Do całości dosypujemy płatki drożdżowe. Danie jest gotowe jak zmiękną. 

Autor

Maja Wlazły
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 marchewka
  • 60 g oliwek czarnych
  • 1 łyżka masła klarowanego
  • 2 łyżki płatków drożdżowych

Potrzebny sprzęt

Patelnia
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Sałatka z owoców sezonowych – wiosna

Owoce umyć, przekroić na cztery części i usunąć gniazda Pokroić w kostkę, wymieszać

WIĘCEJ >

Sałatka z wodorostów z wędzonym sumem

Gotujemy glony według zaleceń na opakowaniu Odcedzamy na sicie i przelewamy zimną wodą Nakładamy glony na talerze Nakładamy pomidory suszone (…)

WIĘCEJ >

Zupa szczawiowa z jajem (wegetariańska)

Szczaw wypłukać i pokroić Cebulę obrać i pokroić w piórka lub połksiężyce W garnku rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy przez 2 (…)

WIĘCEJ >

Pasta warzywna

Warzywa obieramy Ścieramy na tarce Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w kostkę Rozgrzewamy w rondelku tłuszcz i smażymy przez 2-3 (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl