Mus z mango i liczi
					Mus z mango i liczi
Przygotowanie
- Możemy użyć owoców z puszki
 - Mango obieramy, usuwamy pestki i kroimy na kawałki
 - Liczi obieramy i kroimy na pół
 - Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i blendujemy na jednolitą konsystencję
 - Następnie rozdzielamy mus do misek (lub innych naczyń) i wkładamy do lodówki na ok. 30 minut
 
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia dań z mango.
Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.
Autor
Lista składników
- Mango (400 g)
 - Liczi (400 g)
 - Ser twarogowy krowi (60 g)
 - Jogurt naturalny (40 g)
 - Miód lipowy (24 g)
 - Sok z limonki (bio) (6 g)
 - Wanilia – ekstrakt (2 g)
 
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.











					
					
