logo
Szukaj
openclose
logo
Szukaj
Szukaj

Pasta gryczana

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz23-4-3

Pasta gryczana

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz23-4-3

Przygotowanie

  • Kaszę gotujemy we wrzącej osolonej wodzie przez 20 min
  • Cebulę obieramy, kroimy w kostkę
  • Rozgrzewamy na patelni tłuszcz i podsmażamy cebulę 2-3 min
  • Dodajemy do ugotowanej kaszy
  • Dodajemy ugotowane jajko
  • Solimy i pieprzymy
  • Miksujemy blenderem

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 30 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 100 g białej kaszy gryczanej
  • 1 ugotowane jajko
  • ½ cebuli
  • 2 łyżki oleju kokosowego lub oliwy z oliwek
  • sól, pieprz

Potrzebny sprzęt

Blender
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Truskawki

Truskawki umyć pod bieżącą wodą Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła

WIĘCEJ >

Pasta warzywna

Warzywa obieramy Ścieramy na tarce Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w kostkę Rozgrzewamy w rondelku tłuszcz i smażymy przez 2-3 (…)

WIĘCEJ >

Ciasto kokosowe z kremem z batatów

W jednej misce mieszamy dokładnie mąkę kokosową, sodę i sól. Żelatynę w proszku namaczamy w 6 łyżkach zimnej wody przez (…)

WIĘCEJ >

Jabłka zapiekane z cynamonem

Jabłka obieramy ze skórki, wykrawamy gniazda nasienne i kroimy na plastry o grubości 0,5 cm Umieszczamy w naczyniu żaroodpornym warstwami (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl