fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Pieczone talarki z cukiniowe z łososiem

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c2fd5cb37-9280-47b7-b49b-d815df91fe5f

Pieczone talarki z cukiniowe z łososiem

Przygotowanie

  • Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni
  • Cukinię kroimy w plasterki, układamy na papierze do pieczenia i następnie skrapiamy oliwą i posypujemy solą
  • Talarki wkładamy do piekarnika na 30 minut
  • Po tym czasie, każdy talarek smarujemy serkiem kozim, a na wierzchu układamy kawałki łososia. Podajemy

Autor

Maja Wlazły
Czas: do 1 godziny
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 cukinia (300 g)
  • 100 g serka koziego miękkiego
  • 100 g wędzonego dzikiego łososia z Alaski
  • 2 łyżki oliwy z oliwek (20 ml)
  • 1 szczypta soli himalajskiej (1 g)

Potrzebny sprzęt

Papier do pieczenia, Piekarnik
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zupa zimowa z dyni

Dynię obieramy, usuwamy pestki i kroimy w kostkę Myjemy i kroimy pozostałe warzywa Zagotowujemy bulion mięsny i dodajemy wszystkie warzywa Gotujemy je przez 30 min, następnie miksujemy blenderem

WIĘCEJ >

Zupa kasztanowa (wegańska/wegetariańska)

Por kroimy wzdłuż i myjemy pod bieżącą woda z piasku i otrząsamy z wody Por kroimy w półksiężyce Rozgrzewamy w garnku tłuszcz Wrzucamy por, zasmażamy 3 minuty Dorzucamy kasztany Dolewamy rosół Gotujemy 10 minut Miksujemy…

WIĘCEJ >

Klopsiki wołowe bez mąki

Mięso najlepiej zmielić samodzielnie w domu w maszynce do mielenia mięsa Cebulę, czosnek i pietruszkę drobno z siekamy. Mięso doprawiamy solą. Wyrabiamy długo – kilka minut – i to jest warunek, żeby klopsiki miały zwartą,…

WIĘCEJ >

Sałatka Cesar z grillowanym kurczakiem z sosem anchois i skwarkami

Sałatka Kurczaka posolić, popieprzyć  Sałatę podrzeć palcami na małe kawałki  Pomidory, ogórki, rzodkiew pokroić i położyć na sałacie Cebulę obrać i pokroić w plasterki i dodać do miski  Kurczaka smażymy po około 4 minuty z każdej…

WIĘCEJ >