Sałata rzymska z serem pleśniowym, śliwkami i orzechami
Sałata rzymska z serem pleśniowym, śliwkami i orzechami
Przygotowanie
- Sałatę podrzeć w palcach na małe kawałki (chyba, że mamy małe listki ze środka, to mogą zostać w całości, będą ładniej wyglądały)
- Ser pokroić w kawałki (plastry, kostkę, jak komu wygodniej)
- Śliwki pokroić na połówki i położyć na sałacie
- Polać sosem
- Posypać nerkowcami
Autor
Ajwendieta
Czas: do 15 minut, do 30 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy
Lista składników
- Sałata rzymska (105 g)
- Ser pleśniowy (40 g)
- Sos vinaigrette (40 g)
- Orzech nerkowca (35 g)
- Śliwka suszona (35 g)
Potrzebny sprzęt
Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.