fbpx
logo
Szukaj
open close

Sałatka Caprese

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cfd25bd70-d3d3-46d1-9f26-c1886aa4b793
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Sałatka Caprese

Przygotowanie

  • Pomidora i mozzarellę kroimy w plastry
  • Podajemy na talerzu i przekładamy z plastrami mozzarelli, listkami bazylii
  • Skrapiamy oliwą z oliwek i olejem MCT
  • Doprawiamy do smaku, ewentualnie polewamy octem balsamicznym

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 9
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Pomidor (170 g)
  • Ser Mozzarella (125 g)
  • Orzech włoski (20 g)
  • Olej MCT (15 ml)
  • Oliwki czarne (12 g)
  • Oliwa z oliwek extra virgin (10 ml)
  • Bazylia (świeża) (6 g)
  • Sól kłodawska (2.5 g)
  • Pieprz czarny (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż, Talerz

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Capresse z sosem z granatów – sałatka

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki – czyli kładziemy pomidory na desce szypułką w dół Nożem robimy na czubku pomidora (…)

WIĘCEJ >