fbpx
logo
Szukaj
open close

Sałatka z owoców sezonowych – jesień

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c55bb863c-003e-4c56-abb4-8036fd88a34e
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Sałatka z owoców sezonowych – jesień

Przygotowanie

  • Wszystkie owoce umyć
  • Ze śliwek usunąć pestkę, pokroić kostkę
  • Gruszkę pokroić w kostkę
  • Winogrona przekroić na pół, usunąć pestki
  • Wymieszać wszystkie owoce

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Śliwka (świeża) (165 g)
  • Winogrono białe (70 g)
  • Gruszka (65 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Pierogi gryczane z dziczyzną

Farsz: Dziczyznę kroimy w kawałki np. 4 x 4 cm Wkładamy mięso do garnka Wlewamy 2 szklanki wody Lekko solimy i pieprzymy Gotujemy na małym ogniu 2 godz. Co jakiś czas sprawdzamy ile mamy wody…

WIĘCEJ >

Omlet kokosowy z warzywami duszonymi w mleku kokosowym (wegetariański)

Marchew i pietruszkę obrać i pokroić w kostkę lub paseczki Przygotowujemy garnek z wrzątkiem i wrzucamy pokrojone warzywa oraz brokuł i brukselkę Gotujemy 8 min i przekładamy na sito Cebulę i czosnek obrać, pokroić w kostkę…

WIĘCEJ >

Orzechy laskowe

Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

WIĘCEJ >

Kiszone buraki

Buraczki myjemy, odkrawamy korzonek i zgrubienie łodygi Bulwę kroimy na kawałki lub plastry i wrzucamy do naczynia do kiszenia (ceramiczny garnek, gliniany garnek lub duży słoik wcześniej wyparzony) Dodajemy ząbki czosnku obrane z łupiny i…

WIĘCEJ >