fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Sałatka z owoców sezonowych – jesień

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c55bb863c-003e-4c56-abb4-8036fd88a34e
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Sałatka z owoców sezonowych – jesień

Przygotowanie

  • Wszystkie owoce umyć
  • Ze śliwek usunąć pestkę, pokroić kostkę
  • Gruszkę pokroić w kostkę
  • Winogrona przekroić na pół, usunąć pestki
  • Wymieszać wszystkie owoce

Uwagi

Sałatkę można zrobić z dowolnych owoców dostępnych jesienią, takich jak: śliwki, jabłka, gruszki, winogrona.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ gruszki (65 g)
  • 2 – 3 śliwki (165 g)
  • 10 kulek winogron jasnych (70 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Wieprzowina duszona z kapustą pekińską

Karkówkę pokroić w paski centymetr szerokie, 3 cm długie Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę Kapustę pokroić w poprzek w paski Seler wypłukać, żeby nie było piasku i pokroić w poprzek w półksiężyce…

WIĘCEJ >

Twarożek z nerkowców w wersji słodkiej

Orzechy nerkowca wsypać do miski Zalać zimną wodą z kranu i zostawić do rana Następnie nerkowce odcedzić na sitku Przełożyć do kubeczka/wiaderka/miseczki Zalać sokiem z cytryny, dodać miód Zmiksować blenderem Spróbować i ewentualnie dodać jeszcze…

WIĘCEJ >

Surówka z kapusty pekińskiej z awokado, kiełkami rzodkiewki

Kapustę pekińską siekamy dość drobno. Awokado obieramy, kroimy w kostkę i skrapiamy sokiem z połowy limonki. Kiełki rzodkiewki płuczemy pod bieżącą wodą i osuszamy na sicie. Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy oliwę, sok z limonki,…

WIĘCEJ >

Szynka wieprzowa na miksie sałat i rzodkiewek z sosem anchois

Szynka: Wkładamy mięso do wolnowaru Solimy i pieprzymy z każdej strony Ustawiamy wolnowar na opcję „low” na 7 godz. Po tym czasie wyłączamy wolnowar, wyjmujemy kamionkową misę żeby wystygła Gdy misa będzie chłodna, wkładamy na 8…

WIĘCEJ >