fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Sałatka z owoców sezonowych – jesień

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c55bb863c-003e-4c56-abb4-8036fd88a34e
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Sałatka z owoców sezonowych – jesień

Przygotowanie

  • Wszystkie owoce umyć
  • Ze śliwek usunąć pestkę, pokroić kostkę
  • Gruszkę pokroić w kostkę
  • Winogrona przekroić na pół, usunąć pestki
  • Wymieszać wszystkie owoce

Uwagi

Sałatkę można zrobić z dowolnych owoców dostępnych jesienią, takich jak: śliwki, jabłka, gruszki, winogrona.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ gruszki (65 g)
  • 2 – 3 śliwki (165 g)
  • 10 kulek winogron jasnych (70 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Fritatta szparagowa

Szparagi obieramy i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie 5 min (jeśli używamy ze słoika, to od razu kroimy) Wyjmujemy i kroimy w 2-3 cm kawałki Pomidorki przekrawamy na połówki Por przekrawamy na pół, płuczemy pod…

WIĘCEJ >

Kiełbasa z grilla z brukselką i sałatką z awokado

Kiełbasę ponacinać nożem na skos Rozgrzać na patelni tłuszcz Smażyć kiełbasę na patelni grillowej na średnim ogniu przez 5 minut Obracamy kiełbasę na druga stronę i dorzucamy ugotowaną brukselkę Pomidory, rzodkiewki i ogórka kroimy w…

WIĘCEJ >

Pieczony dorsz z batatami

Rybę kładziemy w naczyniu, lekko solimy i pieprzymy, dodajemy tłuszcz Wstawiamy do nagrzanego piekarnika – 180 st. C na 20 min Bataty obieramy, kroimy na cząstki Zalewamy wrzątkiem, lekko solimy Gotujemy 20 min

WIĘCEJ >

Zupa czosnkowa

Czosnek i cebulę obieramy Kroimy cebulę i czosnek tak jak umiemy Bierzemy garnek, roztapiamy w nim masło klarowane Wrzucamy cebulę z czosnkiem i zasmażamy 2-3 min W tym czasie obieramy ziemniaka i kroimy w kostkę…

WIĘCEJ >