Seler naciowy
Seler naciowy
Przygotowanie
- Łodygi selera myjemy
- Zjadamy w całości lub dzielimy na mniejsze kawałki
Uwagi
Selera można zjeść do posiłku, w którym jest mało warzyw lub jako przekąskę.
Autor
Lista składników
- 3 łodygi selera naciowego (135 g)
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Zupa kokosowo – buraczkowa
Bulion z mlekiem wlewamy do garnka Marchew i pietruszkę obieramy, kroimy w kostkę, wrzucamy do garnka i zaczynamy gotować Buraki kroimy w kostkę i dodajemy do gotującej zupy Czosnek obieramy, siekamy i dodajemy do zupy…
WIĘCEJ >Zupa dyniowo – kokosowa zakwaszona pigwami
Bierzemy garnek, rozgrzewamy w nim tłuszcz Obieramy cebulę, kroimy w kostkę, podsmażamy 2 min Dynię obieramy, usuwamy pestki, kroimy w kostkę Dodajemy do cebuli Podsmażamy 2 minuty Zalewamy rosołem i mlekiem kokosowym Pigwę kroimy na…
WIĘCEJ >Smoothie z musem gruszkowo – jabłkowym
Jabłko, gruszkę, daktyle, cynamon, miód oraz jednego banana miksujemy na gładki krem i wlewamy go do miseczki Drugiego banana kroimy w plasterki lub kostkę, dodajemy do koktajlu Wszystko posypujemy wiórkami i chią
WIĘCEJ >