logo
Szukaj
openclose
logo
Szukaj
Szukaj

Seler naciowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c714

Seler naciowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c714

Przygotowanie

  • Łodygi selera myjemy
  • Zjadamy w całości lub dzielimy na mniejsze kawałki

Uwagi

Selera można zjeść do posiłku, w którym jest mało warzyw lub jako przekąskę.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 3 łodygi selera naciowego

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Sorbet morelowy

Morele wypestkować Banana obrać, pokroić w plastry Owoce włożyć do pudełka i zamrozić Wyjąć pół godziny wcześniej Wbijamy nóż, jeśli (…)

WIĘCEJ >

Jaglanka jabłkowo-gruszkowa

Kaszę gotujemy do miękkości Mieszamy co jakiś czas, aby nie przywarła do dna W międzyczasie kroimy na kawałki jabłko i (…)

WIĘCEJ >

Chleb gryczano-jaglany

Obie kasze dokładnie wypłukać na sicie jaglaną najlepiej zalać na chwilę wrzątkiem. Kasze przełożyć do miski i zalać wodą tak, (…)

WIĘCEJ >

Kiwi

Kiwi obrać i pokroić w plastry Można też przekroić na pół i wydrążyć łyżką

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl