fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Smoothie z sałaty i natki pietruszki

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb76486d3-fdda-4824-bacf-93991b0e04cd
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Smoothie z sałaty i natki pietruszki

Przygotowanie

  • Jabłko oraz banana obieramy i kroimy na kawałki
  • Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i blendujemy na jednolitą konsystencję

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia smoothie.

Autor

Iwona Wierzbicka
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 6
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda (250 ml)
  • Jabłko (180 g)
  • Banan (60 g)
  • Sok z cytryny (20 ml)
  • Sałata masłowa (15 g)
  • Pietruszka – natka (świeża) (9 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Krem z pieczarek z grzankami

Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Zieleninę drobno siekamy Pieczarki kroimy w plasterki W rondlu rozgrzewamy tłuszcz (masło) Wrzucamy cebulę, połowę czosnku oraz zieleninę i smażymy przez ok. 10 minut Dodajemy pieczarki, częściowo przykrywamy…

WIĘCEJ >

Cukinia z twarożkiem sojowym

Cukinię kroimy wzdłuż na plastry, przyprawiamy solą i odstawiamy na ok. 10 minut Szczypiorek drobno siekamy Do miski wlewamy jogurt oraz śmietankę, dodajemy szczypiorek oraz przyprawy i całość dokładnie mieszamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy…

WIĘCEJ >

Komosanka dla dziecka

Komosę gotujemy w mleku przez ok. 15 minut (lub do miękkości i pochłonięcia całego mleka) Następnie ugotowaną komosę blendujemy Dodajemy cukier i mieszamy

WIĘCEJ >

Pieczeń z karkówki w rozmarynie z kaszą gryczaną i sałatką z buraczków

Włączamy piekarnik na 180 stopni 1 cebulę i czosnek obrać i pokroić na 4 części Marchew i pietruszkę obrać i pokroić w plastry Karkówkę posolić i popieprzyć Na patelni (najlepiej z metalową rączką) rozgrzewamy łyżkę…

WIĘCEJ >