fbpx
logo
Szukaj
open close

Smoothie truskawkowe

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c3b30cde7-7ce7-4f55-83dd-68cd6550b91c-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Smoothie truskawkowe

Przygotowanie

  • Truskawki miksujemy z mlekiem i wodą kokosową, dodajemy wiórki i cynamon.
  • Przelewamy do szklanek, w razie potrzeby polewamy odrobiną miodu do smaku.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia smoothie.

Autor

Maja Wlazły
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 3
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Mleko migdałowe (440 ml)
  • Truskawka (280 g)
  • Woda kokosowa (250 ml)
  • Wiórki kokosowe (18 g)
  • Cynamon mielony (4 g)

Potrzebny sprzęt

Blender

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Kiszona marchewka

Każde kiszenie należy rozpocząć od wyparzenia naczyń. Słoik, garnek na wodę dokładnie myjemy następnie osuszone naczynia władamy na 10 minut do piekarnika nagrzanego do 120 stopni.  W tak wyparzonym garnku gotujemy wodę z solą i odstawiamy do…

WIĘCEJ >

Śniadaniowa zapiekanka

Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. C Jajko roztrzepujemy z oliwą z oliwek Pokrojoną paprykę układamy w naczyniu żaroodpornym Następnie dodajemy kawałki ryby (upewniając się, że nie mają ości) i zalewamy masą jajeczną Pieczemy przez…

WIĘCEJ >

Sałata z orzechami włoskimi i awokado

Sałatę strzępiastą i radicchio podrzeć w palcach Dodać rukolę Pomidora opłukać i pokroić na ćwiartki Ogórek przekroić wzdłuż na pół i pociąć w półplasterki Awokado obrać obieraczką do warzyw i pokroić w paski Sałaty i…

WIĘCEJ >

Hot-dogi ketogeniczne

Jajka roztrzepujemy w misce z płatkami drożdżowymi i szczyptą soli. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i wlewamy połowę masy jajecznej. Z brzegu omleta kładziemy kabanosa i opcjonalnie rozprowadzamy wzdłuż keczup. Zawijamy kabanosa w omlecie i jeszcze…

WIĘCEJ >