Smoothie jagodowo – bananowe ze śmietanką kokosową
Smoothie jagodowo – bananowe ze śmietanką kokosową
Przygotowanie
- Wszystkie składniki wkładamy do wysokoobrotowego blendera i miksujemy przez około 1 minutę na idealnie gładką masę.
- Można przystroić granatem i suszonymi płatkami kokosa
Rady dietetyka
Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywienia.
Uwagi
Możesz także zainspirować się innymi propozycjami smoothie znajdującymi się w powiązanych przepisach.
Autor
Lista składników
- 300 g mrożonych lub świeżych jagód
- 2 małe banany (240 g)
- 200 g schłodzonej śmietanki kokosowej
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Surówka z selera z rodzynkami i orzechami
Seler obieramy Rodzynki wkładamy do miseczki i zalewamy wrzątkiem Orzechy wkładamy do miseczki i zalewamy wrzątkiem Jabłko obieramy i kroimy w kostkę Z cytryny wyciskamy sok Seler trzemy na tarce na drobnych oczkach Zalewamy sokiem…
WIĘCEJ >Warzywa w sosie a’la beszamelowym
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. W małym garnku podgrzewamy mleko kokosowe z masłem. Dodajemy przyprawy. Mleko mieszamy co jakiś czas, w tym czasie kroimy w cienkie plasterki bakłażana i cukinię. W naczyniu żaroodpornym układamy połowę…
WIĘCEJ >Zupa z dorsza z morskim spaghetti
Makaron morski kładziemy na sicie i płuczemy pod bieżącą zimną wodą Rybę kroimy w kostkę Dynię obieramy, usuwamy pestki i kroimy w kostkę Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kostkę Marchew i pietruszkę obieramy,…
WIĘCEJ >Bażant z wolnowaru w grzybach
Bażanta kroimy ostrym nożem na pół Wkładamy do wolnowaru, solimy, pieprzymy Grzyby kroimy w kostkę i wrzucamy do wolnowaru Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w kostkę i wrzucamy do wolnowaru Wszystko mieszamy Włączamy wolnowar na…
WIĘCEJ >