Sorbet morelowy
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6b49de2d-3c97-42dd-b53f-c9befc28774a GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6b49de2d-3c97-42dd-b53f-c9befc28774a](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6b49de2d-3c97-42dd-b53f-c9befc28774a.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6b49de2d-3c97-42dd-b53f-c9befc28774a GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6b49de2d-3c97-42dd-b53f-c9befc28774a](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6b49de2d-3c97-42dd-b53f-c9befc28774a.jpg)
Sorbet morelowy
Przygotowanie
- Morele wypestkować
- Banana obrać, pokroić w plastry
- Owoce włożyć do pudełka i zamrozić
- Wyjąć pół godziny wcześniej
- Wbijamy nóż, jeśli wchodzi w owoce, to blender też sobie poradzi
- Wkładamy owoce do naczynia w którym będziemy miksować i miksujemy na gładko
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia sorbetów owocowych.
Autor
Lista składników
- Morela (250 g)
- Banan (120 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.