fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zielone smoothie liście + gruszka + kiwi

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbb4a25b4-13f0-4032-bcd6-e106d143dad1-1

Zielone smoothie liście + gruszka + kiwi

Przygotowanie

  • Kiwi i gruszkę obieramy i kroimy na kosteczkę.
  • Wraz z umytymi liśćmi miksujemy na gładki koktajl.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik przepisu odpowiada Twojej diecie – zajrzyj w piktogramy.

Uwagi

Jeśli smoothie jest za gęste – dodajemy więcej wody.

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdują się inne, zielone smoothie.

Autor

Maria Chuchla
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 2 garście jarmużu lub szpinaku (40 g)
  • 1 duża gruszka (130 g)
  • 2 kiwi (150 g)
  • 1 szklanka wody (250 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender, Deska, Nóż
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Okoń morski pieczony z pomidorami z ryżem i sałatą

Rybę oczyścić z łuski (nożem „pod włos ” delikatnie skrobać) Wypłukać w środku i na zewnątrz Położyć na papierowy ręcznik żeby odciekła woda Posolić, popieprzyć Ponacinać skórę na ukos w 4 miejscach z każdej strony…

WIĘCEJ >

Puree z batata

Bataty obieramy i gotujemy we wrzącej osolonej wodzie przez 30 min i odcedzamy na sicie Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Rozgrzewamy w małym garnuszku tłuszcz Smażymy cebulę przez 2 min Dodajemy ugotowane bataty Miksujemy…

WIĘCEJ >

Gulasz wieprzowy na placku ziemniaczanym

Gulasz:         Mięso pokroić w kostkę około 2 cm Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę Marchew, paprykę, pietruszkę obrać i pokroić w kostkę około 1cm Paprykę pokroić w kostkę lub paseczki Bierzemy garnek, najlepiej taki…

WIĘCEJ >

Udka perliczki duszone z grzybami, z młodymi ziemniakami i kapustą kiszoną

Grzyby moczyć w zimnej wodzie przez minimum 6 godzin Perliczkę posolić i popieprzyć Cebulę i czosnek obrać i pokroić w półksiężyce Na patelni/rondlu rozgrzać tłuszcz Wkładamy perliczkę Smażymy z obu stron po 3-5 minut Dodajemy…

WIĘCEJ >