fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zielone smoothie liście + gruszka + kiwi

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbb4a25b4-13f0-4032-bcd6-e106d143dad1-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Zielone smoothie liście + gruszka + kiwi

Przygotowanie

  • Kiwi i gruszkę obieramy i kroimy na kosteczkę.
  • Wraz z umytymi liśćmi miksujemy na gładki koktajl.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik przepisu odpowiada Twojej diecie – zajrzyj w piktogramy.

Uwagi

Jeśli smoothie jest za gęste – dodajemy więcej wody.

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdują się inne, zielone smoothie.

Autor

Maria Chuchla
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 2 garście jarmużu lub szpinaku (40 g)
  • 1 duża gruszka (130 g)
  • 2 kiwi (150 g)
  • 1 szklanka wody (250 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zrazy wołowe z cukinią

Cukinię kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło. Obsmażamy cukinię z koperkiem przez 2 minuty. Płaty wołowiny rozkładamy na talerzu, wypełniamy cukiniowym farszem i zawijamy. Zrazy układamy w misie wolnowaru i zalewamy przecierem pomidorowym rozcieńczonym z…

WIĘCEJ >

Zupa selerowo-gruszkowa

Gruszkę obrać, przekroić na pół, usunąć gniazdo nasienne i ogonek i pokroić w kostkę Cebulę obrać i pokroić w kostkę Seler obrać i pokroić w kostkę (może być gruba) Bierzemy garnek i rozpuszczamy w nim…

WIĘCEJ >

Zapiekanka z kaszy gryczanej

Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Pieczarki kroimy w plastry Cukinię kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy łyżkę tłuszczu i podsmażamy cebulę przez 3 min Dodajemy pieczarki, podsmażamy 5 min Kaszę wrzucamy do naczynia żaroodpornego…

WIĘCEJ >

Imbirowa sałatka z awokado

Awokado, pomidora i paprykę kroimy w kostkę i przekładamy do miseczki. Ząbek czosnku i obrany ze skóry imbir przeciskamy przez praskę i dodajemy do całości. Sałatkę polewamy oliwą i posypujemy solą.

WIĘCEJ >