![radio-radio-opole-psychodietetyka.jpg radio-radio-opole-psychodietetyka.jpg](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2016/02/radio-radio-opole-psychodietetyka.jpg)
![radio-radio-opole-psychodietetyka.jpg radio-radio-opole-psychodietetyka.jpg](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2016/02/radio-radio-opole-psychodietetyka.jpg)
Mateusz Durbas w Radio Opole opowiada o żywieniu w stresie i o psychice człowieka. Jelita są naszym drugim mózgiem, to co jemy ma ogromny wpływ na nasze samopoczucie i nastawienie do życia. Naturoterapia jest zapomnianym sposobem na przywracanie sił fizycznych i psychicznych przez produkty pochodzenia naturalnego.
Zobacz również audycje w Radio Opole o stresie z Iwoną Wierzbicką
Mateusz Durbas, szkoleniowiec Ajwen
Artykuły Mateusza Durbasa:
Audycja Radio Opole Zdrowie i Uroda z Mateuszem Durbasem
Szkolenia w Akademii Ajwen – prowadzący Mateusz Durbas:
- Szkolenie: Medycyna Naturalna – Leki dostępne w naturze
- Szkolenie: Psychodietetyka
- Szkolenie: Dom bez chemii – Eliminujemy toksyny i otaczamy się naturą
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/11/Iwona-Wierzbicka-avatar-ajwendieta-pl-150x150.jpg)
![](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/11/Iwona-Wierzbicka-avatar-ajwendieta-pl-150x150.jpg)
Iwona Wierzbicka
Mateusz Durbas w Radio Opole opowiada o żywieniu w stresie i o psychice człowieka. Jelita są naszym drugim mózgiem, to co jemy ma ogromny wpływ na nasze samopoczucie i nastawienie do życia. Naturoterapia jest zapomnianym sposobem na przywracanie sił fizycznych i psychicznych przez produkty pochodzenia naturalnego.
Zobacz również audycje w Radio Opole o stresie z Iwoną Wierzbicką
Mateusz Durbas, szkoleniowiec Ajwen
Artykuły Mateusza Durbasa:
Audycja Radio Opole Zdrowie i Uroda z Mateuszem Durbasem
Szkolenia w Akademii Ajwen – prowadzący Mateusz Durbas:
- Szkolenie: Medycyna Naturalna – Leki dostępne w naturze
- Szkolenie: Psychodietetyka
- Szkolenie: Dom bez chemii – Eliminujemy toksyny i otaczamy się naturą
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Konserwy – dlaczego lepiej na nie uważać?
Konserwy – co z nim jest nie tak? Dlaczego powinno się na nie uważać? Sprawdź, co warto wiedzieć na ten temat. Clostridium botulinum Clostridium botulinum jest Gram-dodatnią laseczką wytwarzającą toksynę o nazwie botulina, zwaną potocznie…
WIĘCEJ >Wątróbka – naturalna multiwitamina
Wątróbka to obecnie najtańszy kawałek mięsa, ale mało kto za nią przepada, dlatego czasami trudno ją kupić w sklepie mięsnym. Tymczasem warto się do niej przekonać i wprowadzić ją do swojej diety. Sprawdź, dlaczego. W…
WIĘCEJ >Młody jęczmień – jakie ma właściwości?
Młody jęczmień – czy jest cudownym lekarstwem na wszystko? Młody jęczmień to trawa zbożowa, a jak każda z traw – cechuje się wysoką wartością odżywczą pod względem zawartości witamin, minerałów, białka, odżywczego chlorofilu. Co istotne…
WIĘCEJ >Pudding chia – czy ma właściwości zdrowotne?
Chia to inaczej szałwia hiszpańska. Internet jest pełen informacji na temat cudownych właściwości tych nasion. Niektórzy piszą, że jest to najzdrowsza żywność na świecie, inni wymieniają w punktach wszystkie jej zalety… Niestety! Dlaczego? Czy popularny…
WIĘCEJ >