
Mój bulion – zdrowy, odżywczy, tłusty i przede wszystkim pyszny.
Po ugotowaniu wpakowałam go do lodówki i zapomniałam, że wyjeżdżam, nie chciałam, aby się zmarnował. Zrobiła się galareta… super! Bogactwo! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażarki.
Sprawdź nasze przepisy:
Więcej przepisów znajdziesz w aplikacji Pogotowie Dietetyczne.

Autor

Iwona Wierzbicka
Mój bulion – zdrowy, odżywczy, tłusty i przede wszystkim pyszny.
Po ugotowaniu wpakowałam go do lodówki i zapomniałam, że wyjeżdżam, nie chciałam, aby się zmarnował. Zrobiła się galareta… super! Bogactwo! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażarki.
Sprawdź nasze przepisy:
Więcej przepisów znajdziesz w aplikacji Pogotowie Dietetyczne.

Autor
Tagi
Komentarzy: 4
Pozostaw komentarz
Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Zioła w diecie paleo
Szef kuchni Paweł Jackowski opowiada o ziołach, których używa podczas przygotowywania dań zgodnych z dietą paleo, oraz pokazuje, jak je prawidłowo przechowywać. Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź: Potrawy z ryb i owoców morza Potrawy z…
WIĘCEJ >Koktajl superfoods power
Zdrowy i smaczny zielony smoothie, strzał witamin i minerałów, czyli pozytywna energia w koktajlu.
WIĘCEJ >Niezbędnik kuchenny
Niezbędnik kuchenny, czyli czego nie może zabraknąć w naszej kuchni. Sprawdź, jaki sprzęt jest konieczny, by szybko i sprawnie przygotowywać różne dania. Kuchnia – dla jednych jest to miejsce, gdzie „dostaje się jeść”, dla innych…
WIĘCEJ >Gyros z kurczaka
Gyros z kurczaka – jak go przyrządzić? Szef kuchni Paweł Jackowski daje proste wskazówki, opowiada o sposobach na oszczędność i o trybowaniu mięsa. Poza tym pokazuje, jak można wykorzystać resztki. Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:…
WIĘCEJ >
witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?
Od krów z łąki, w Opolu jest taki sklep Eko Smaki
Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie
można