fbpx
logo
Szukaj
open close

Sałatki, dania z warzyw, twarożki bezmleczne

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Lubisz vegetę, bo dodaje potrawom smaku, ale chcesz odżywiać się zdrowo? Masz w swojej kuchni nadmiar warzyw i brak pomysłów na ich zagospodarowanie? Mistrz kuchni Paweł Jackowski ma na to swój sprawdzony sposób. Pokazuje jak samemu w prosty sposób możemy przygotować vegetę, jakie jest jej zastosowanie oraz do czego on sam używa swojego wyrobu. Sprawdź!

Z tego materiału dowiesz się

  • Produkcja domowej vegety
  • Jak zagospodarować nadmiar warzyw
  • Jak szybko przygotować dania z warzyw
  • Jak zamknąć witaminy w słoiku na zimę
  • Jak przygotować bazę do przygotowywania zup i sosów

Minimalne wymagania techniczne:

  • urządzenie z dostępem do Internetu
  • najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
  • program do odczytu plików formatu .pdf
  • program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar

Autor



Paweł Jackowski
Długość: 00:07:03
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Autor

Paweł Jackowski
Długość: 00:07:03
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Lubisz vegetę, bo dodaje potrawom smaku, ale chcesz odżywiać się zdrowo? Masz w swojej kuchni nadmiar warzyw i brak pomysłów na ich zagospodarowanie? Mistrz kuchni Paweł Jackowski ma na to swój sprawdzony sposób. Pokazuje jak samemu w prosty sposób możemy przygotować vegetę, jakie jest jej zastosowanie oraz do czego on sam używa swojego wyrobu. Sprawdź!

Z tego materiału dowiesz się

  • Produkcja domowej vegety
  • Jak zagospodarować nadmiar warzyw
  • Jak szybko przygotować dania z warzyw
  • Jak zamknąć witaminy w słoiku na zimę
  • Jak przygotować bazę do przygotowywania zup i sosów

Tagi

Podobne tematy

anatomiczne i fizjologiczne aspekty treningu

Anatomiczne i fizjologiczne aspekty treningu

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Potrawy z jajek

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

6 wskazówek jak osiągnąć zdrowie

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
dieta - inne podejście

Dietetyka – inne podejście

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >